NAPSALI O NÁS

Hospodářské noviny

Zvýšit efektivitu vašeho businessu můžete i díky privátním letům. Soukromé tryskáče se u nás v posledních letech těší velké oblibě. O tom ví své majitelka společnosti WAPE JETS Zuzana Petáková, která se v privátním letectví pohybuje už 12 let. Její společnost se zaměřuje na pronájem i prodej soukromých letadel. Proč využít bizjet a kdy nejvíce oceníte tuto službu?

Přečíst článek online

Zuzana Petáková

Luxury Business

Tohle letadlo čeká na vás - Zuzana Petáková se jako majitelka společnosti WAPE JETS stala vyhledávanou expertkou na high-end přesuny soukromými letadly po vlastní ose. Jak se jí daří získávat si přízeň někdejších klientů business tříd a jak její obor ovlivňuje tlak na udržitelnost leteckého provozu?

Přečíst článek online

Přečíst článek v PDF

Luxury Business

Luxury Guide

Věděli jste, že privátní let může stát podobně jako business class? Jak ve WAPE JETS proběhla letní sezóna a co byly největší highlighty či jak rychle jsou schopní v této společnosti poskytnout privátní letadlo? To vše a více si přečtěte v tomto článku.

Přečíst článek online

Zuzana Petáková

Luxury Brno

Rozhovor se Zuzanou Petákovou, zakladatelkou společnosti WAPE JETS, která se specializuje na privátní letectví zejména v oblasti pronájmu a prodeje soukromých letadel. Kam a za kolik si můžeme zaletět i další přínosné informace najdete právě v tomto článku.

Přečíst článek online

Přečíst článek v PDF

Luxury Brno

Luxury Business

Vyšší standard – Zuzana Petáková procestovala celý svět. Vznášení se v oblacích ji nadchlo natolik, že založila vlastní společnost WAPE JETS, která se specializuje na pronájem a prodej soukromých letadel. Volba oboru to byla velmi strategická – ještě nedávno se Češi zdráhali byť zadat kalkulaci na cenu letu private jetem a dnes je naopak problémem nedostatek strojů. Poptávka převyšuje nabídku.

Přečíst článek online

Přečíst článek v PDF

Zuzana Petáková

Topmoments

Společnost WAPE JETS, která se v oblasti soukromé letecké dopravy pohybuje již mnoho let, se může pyšnit profesionálním a individuálním přístupem. I to je důvod, proč na tomto poli získává četná ocenění a uznání.

Přečíst článek online

Bombardier Challenger 350

iLuxus

Pronájem soukromého letadla od české společnosti WAPE JETS umožní letět už za tři hodiny s celou rodinou i přáteli do vysněné destinace přímým letem a bez čekání v terminálu, a to mnohdy za cenu business class. Buďte na palubě pouze s těmi, které si zvolíte a využijte bezpečí a rychlost privátního létání.

Přečíst článek online

Interiér kabiny

iDnes

WAPE JETS, česká společnost působící v oblasti privátního letectví, představila v Praze na letišti Václava Havla soukromý tryskáč CESSNA CITATION CJ4 Gen2 od amerického výrobce Textron Aviation. Nejnovější přírůstek kategorie light jet pojme až 8 cestujících, které dopraví napřímo z Prahy i do vzdálených zemí jako je Portugalsko či Turecko.

Přečíst článek online

Zuzana Petáková

Luxury Guide

„I přes nové omezování pohybu lidé stále cestují a čím dál více létají soukromými letadly. Ať už z důvodu nemožnosti využití standardní linky, která byla buď zrušena nebo neodpovídá potřebám klienta, tak samozřejmě bezpečnosti,“ říká PhDr. Zuzana Petáková, zakladatelka společnosti WAPE JETS.

Přečíst článek online

Zuzana Petáková

elitanaroda.cz

„CITATION LATITUDE disponuje hned několika aspekty, které jistě zaujmou klienty na českém, slovenském i celkově evropském trhu. Mezi ně patří rozumná cena, velmi prostorná kabina, dolet nebo tichost kabiny a možnost služeb letušky,“ dodává PhDr. Zuzana Petáková, zakladatelka společnosti WAPE JETS.

Přečíst článek online

Zuzana Petáková

Top Koktejl

V Praze na letišti Václava Havla představila společnost WAPE JETS unikátní soukromý tryskáč od amerického výrobce Textron Aviation. Jedná se o nejlépe prodávané privátní letadlo v kategorii střední velikosti. Tento jedinečný business jet nabízí jako jediný ve své třídě rovnou podlahu a tzv. stand-up výšku kabiny, přičemž se vyjímá oproti konkurenčním letounům i jeho nízkými provozními náklady. Pro své lety po celém světě si ho můžete pronajmout nebo přímo zakoupit.

Přečíst článek online

Zuzana Petáková

Carshouse.cz

CESSNA CITATION LATITUDE je synonymem komfortu. Kromě prostorného interiéru, schopného pojmout až 8 pasažérů, nabídne i objemný zavazadlový prostor s kapacitou váhy 565 kilogramů. Unikátní je také rychlost letadla, která činí 826 km/h a schopnost nonstop doletu až 5000 kilometrů při obsazení 4 osobami. Jen pro představu: to je vzdálenost z Ženevy do Dubaje nebo z New Yorku do Los Angeles.

Přečíst článek online

Zuzana Petáková

Grand Magazine

Představte si, že sedíte v Bratislavě na schůzce a dostanete nápad si jet zalyžovat do italských Dolomit. Stačí zavolat do WAPE JETS a přijít patnáct minut před odletem na letiště. Takto popisuje zakladatelka společnosti WAPE JETS Zuzana Petáková pozitiva cestování privátním letadlem.

Přečíst článek v PDF

Přečíst článek online

Zuzana Petáková

Luxus.cz

Čas jsou peníze – to jistě moc dobře ví každý, kdo se pohybuje ve sféře obchodu. Nouzový stav a omezení volného pohybu z důvodu epidemie COVID-19, takřka znemožnilo možnost vycestování do zahraničí. I přes zdánlivě neřešitelnou situaci však existuje možnost, jak navštívit požadované destinace v bezpečí, rychle a bez větších omezení – s privátními lety WAPE JETS.

Přečíst článek online

Zuzana Petáková

Luxury Brno Magazine

Cestování letadlem bez zbytečných časových prodlev, přestupů, maximálně pohodlně a s odbavením do tří hodin od objednání letu? Možná je to jednodušší, než byste čekali. Zdaleka už totiž neplatí, že létání soukromým letadlem je pouze pro vyvolené. O boření mýtů na poli privátního letectví a výhodách soukromých letů společnosti WAPE JETS jsme si povídali s její zakladatelkou Zuzanou Petákovou.

Přečíst článek v PDF

Přečíst článek online

Zuzana Petáková

TISKOVÉ ZPRÁVY

WAPE JETS novým členem prestižní mezinárodní asociace ACA

The Air Charter Association, sídlící v Londýně, je přední mezinárodní obchodní asociace pro společnosti zaměřené na pronájem letecké dopravy. Cílem asociace je prosazovat nejvyšší standardy profesionality a etiky v leteckém průmyslu. Její členové udržují tento status a poskytují nejvyšší úroveň zákaznických služeb.

Přečíst článek

Zuzana Petáková

Počty soukromých letů české společnosti wape jets v minulém roce navzdory situaci v letectví významně stouply

Uzavřené hranice na jaře 2020 z důvodu covidových opatření de facto zastavily letecký provoz. Letadla byla buď uzemněna nebo využita ktzv. repatriačním letům, které však nedosahovaly v privátním letectví takového počtu, jako kdyby byl zachován běžný provoz. Tento fakt ochromil nejenom samotné operátory, ale i brokery. Situace se začala zlepšovat až v květnu 2020 spostupným rozvolňováním restrikcí nejenom u nás, ale v Evropě samotné. Tomu také odpovídají statistiky, které ukazují, že se v tomto období cestovalo zejména po Evropě.

Přečíst článek

Zuzana Petáková

Praha přivítala privátní letadlo Cessna Citation Latitude, opravdový klenot v oblacích!

Společnost WAPE JETS představila dne 24.6. 2020 v Praze na letišti Václava Havla unikátní soukromý tryskáč od amerického výrobce Textron Aviation. Jedná se o nejlépe prodávané privátní letadlo v kategorii střední velikosti. Tento jedinečný business jet nabízí jako jediný ve své třídě rovnou podlahu a tzv. stand-up výšku kabiny, přičemž se vyjímá oproti konkurenčním letounům i jeho nízkými provozními náklady. Pro své lety po celém světě si ho můžete pronajmout nebo přímo zakoupit i Vy.

Přečíst článek

Zuzana Petáková

SPOKOJENOST KLIENTŮ JE NAŠÍ PRIORITOU

Naše reference